Du er her: Forside Information Meddelelser AN-TV udskyder valg af Repræsentantskab

AN-TV udskyder valg af Repræsentantskab

På et ekstraordinært Repræsentantskabsmøde har Aalborg Nørresundby Antenneforening (AN-TV) besluttet at udskyde det planlagte Repræsentantskabsvalg med ét år, så det afholdes i tiden fra 1. oktober 2014 til den 31. december 2014.

 

Det sker med baggrund i, at såvel markedet for tv-distribution som brugernes tv-adfærd ændrer sig markant i tiden.

 

Antenneforeninger i deres nuværende form skal nytænkes! AN-TV har derfor besluttet at bruge de kommende måneder intensivt på en analyse af situationen for bedst muligt at kunne sikre, at de produkter, der tilbydes til foreningens medlemmer, kan matche de tilbud, der ellers er - eller bliver - tilgængelige på markedet.

 

På dagsordenen for de kommende måneder forestår der således nu en række vigtige overvejelser, såsom:

  • At nyvurdere foreningens fremtidige rolle og organisation
  • At overveje fusion med andre foreninger
  • At vurdere samarbejdsform med partnere
  • At vurdere valg af samarbejdspartnere

 

AN-TV har i dag et af landets landets mest veludbyggede og topmoderne distributionsnet i Aalborg. Det er vigtigt af hensyn til konkurrencen i lokalområdet at sikre at denne udvikling kan fortsætte og vigtigt at vi hurtigt og nøje vurderer, på hvilken måde det skal ske.

 

AN-TV's repræsentantskab vælges for fire år og følger byrådsperioderne. Det er bestyrelsens vurdering, at det er det mest ansvarlige, hvis det er det nuværende repræsentantskab og bestyrelse, der fortsætter et ekstra år og forestår den proces, der er startet. Det nuværende repræsentantskab og bestyrelse har erfaringen og historien med, og kan sikre kontinuitet i situationen. Hertil kommer at tidsfaktoren i processen også spiller en væsentligt rolle.

 

Disse synspunkter bakkede repræsentantskabet op i en afstemning om at forlænge funktionsperioden. 51 af repræsentantskabets 60 medlemmer deltog i afgørelsen. 41 stemte ja og 8 nej. To stemte blankt.

 

AN-TV er med ca. 50.000 medlemmer en af Danmarks største og mest moderne antenneforeninger.

 

Ole Davidsen, Lindenborgvej 71, 9200 Aalborg SV.

Mobil: 2215 2604

e-post:ole.davidsen@stofanet.dk

Tilbage til oversigt over meddelelser