Du er her: Forside Information Meddelelser Vi flytter lidt rundt på kanalerne

Vi flytter lidt rundt på kanalerne

Vi flytter lidt rundt på kanalerne i din tv-pakke torsdag den 9. januar 2014

AN-TV, GVD og Nørre Tranders Antenneforeningen er gået sammen om at gøre det nemmere for alle i Aalborg at vælge tv-pakke og få et bedre overblik over kanalerne på fjernsynet.

 

Det kræver, at vi flytter lidt rundt på kanalerne i din tv-pakke, både for at gøre det nemmere for dig at få et overblik fremover, men også for at få plads til mere tv i HD-kvalitet og øge udbuddet af fritvalgs tv-kanaler.

 

Fra 1. februar åbner foreningerne i samarbejde med Stofa op for, at du fremover kan sammensætte din helt egen tv-pakke, og kun betale for én kanal ad gangen. Det kræver dog, at du som minimum modtager den mindste tv-pakke, Grundpakken eller Pakke 1 og har et abonnement på Stofa kort eller Stofa SmartTv.

 

 Læs mere på stofa.dk, hvis det er interessant for dig.

 

Hvad skal jeg gøre?

De fleste digitale tv-apparater har i dag mulighed for at gennemføre en automatisk kanalsøgning og vil selv starte en kanalsøgning, når ændringen er foretaget centralt, mens andre har brug for, at du indtaster følgende værdier:

 

Frekvens: 346 MHz (346000 kHz)

Netværks-ID: 0

Modulation: 64 QAM

Symbol rate: 6900 KS

 

 Læs mere om kanalsøgning her

 

Har du Stofa SmartTv med en boks fra Stofa, behøver du ikke selv gøre noget.

 

Jeg har et analogt billedrørs tv - skal jeg også indstille tv-kanaler?

Modtager du i dag dine kanaler analogt, sker der meget få justeringer for dig. Enkelte tv-kanaler vil udgå, nogle vil flytte plads, men du vil også få nye tv-kanaler som TV3 og Kanal 5, hvis du har den mindste tv-pakke. Vil du have adgang til de nye tv-kanaler, skal du også lave en kanalsøgning - du kan se den nye frekvensplan på stofa.dk/2014 eller på din forenings hjemmeside.

Tilbage til oversigt over meddelelser