Du er her: Forside Information Meddelelser Vind en cabarettur i teatret

Vind en cabarettur i teatret

AN-TV Magasinet har indgået en aftale med Jomfru Ane Teatret, så vi i dette nummers konkurrence kan byde på en hel teaterforestilling – i form af 45 x 2 billetter til ”Fra ende til anden” – Jomfru Ane Teatrets julecabaret.

 

”Fra ende til anden”, der er instrueret af Hans Henrik Clemensen, er Jomfru Ane Teatrets 9. julecabaret i rækken – og den sidste i den gamle gård, der fra første færd har huset teatret, for næste jul er det hele flyttet ind i Nordkraft.

 

I årets forestilling har julen ifølge Jomfru Ane Teatret ingen ende, når aktørerne ”tænder stjernerne i de kolde vinterøjne og vrider humøret op til højeste klejneniveau”. Der bydes på en frydefuld blanding af sange, der smelter på tungen, og sketches så skarpe, at de kunne partere den sejeste juleand.

 

Skuespillerne Malene Melsen, Robin Haslund, Michael Derlev og Holger Østergaard Kristensen har tidligere udfoldet sig i Jomfruens juleløjer, mens Lise Lotte Krogager er ny i denne sammenhæng. Alle fører de sig frem i bedste julestil – i en cabaret, hvor intet er forbudt og intet er for plat. Så skulle der være behørigt advaret.

 

AN-TVs 90 billetter er til forestillingen mandag 23. november 2009 – og de udtrækkes parvis blandt de rigtige besvarelser af konkurrencen i dette nummer af AN-TV Magasinet.

Svar rigtigt og deltag i konkurrencen

Svarer du rigtigt på disse tre spørgsmål deltager du i konkurrencen om dette nummers præmier:

Sidste frist for udfyldning af denne formular var den 7. november 2009 23:59

* OBS:

Abonnementsnummeret skal angives – du finder det på PBS-oversigt eller girokort. Konkurrencen er udelukkende for medlemmer af AN-TV; medlemmer af repræsentantskabet, bestyrelsen og ansatte hos AN-TV eller Stofa kan ikke deltage. Vinderne får direkte besked.